Stek interieur het vernieuwde Concept'N

Laat je interieur groeien

Til je huis, kantoor of winkel naar een hoger niveau! Nood aan een renovatie of opfrissing van je huidige interieur? Als interieurarchitecte help ik mijn klanten van begin tot eind. Jij hoeft je nergens druk om te maken. Is het nu voor het opfrissen van je bureau, badkamer, living of voor een totaalrenovatie? Wij zorgen ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt.

 

Ook voor nieuwbouwprojecten steken we de handen uit de mouwen. Particulier of via een projectontwikkelaar, wij bieden een interieurontwerp à la carte aan. We maken optimaal gebruik van de aanwezige ruimtes en creëren high-end designs met veel lichtinval. We richten ons voornamelijk op biophilic design, de natuur in huis halen.

Contacteer ons

SVG

Interieur

Stek interieur specialiseert zich in het ontwerpen en realiseren van high-end designs met natuurlijke elementen.

SVG

Interieur 'n architectuur

Als ontwerpbureau is het vanzelfsprekend dat interieur en architectuur een vloeiend en harmonieus geheel vormen.

SVG

Groenadvies

Wat onderscheidt ons van de rest? Ons groenadvies! We zoeken uit wat het beste is voor jouw woning of kantoor.

SVG

Vastgoedadvies

Sta je op het punt om een woning, appartement of professioneel vastgoed aan te kopen? Laat je alvast bijstaan...

Wat zeggen onze klanten?

 • 5

  We zijn per toeval in contact gekomen met Nicky en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Door haar reeds in te schakelen bij het ontwerp van onze nieuwbouw woning, konden enkele kleine dingen die een groot verschil maken, nog aangepast worden. Op basis van onze wensen heeft ze een mooi en doordacht ontwerp gemaakt. Nicky was één en al oor en was steeds bereid om aanpassingen te maken. Ze heeft echt een engelengeduld. We kunnen haar warm aanbevelen!

   

  Fam. Van Praet

 • 5

  Er stroomt iets unieks door de aderen van de familie Vanden Bossche. Vader Jan bracht ons in contact met dochter Nicky voor de remake van onze keuken. Dat zij over dezelfde genen beschikt was snel overduidelijk: een luisterend oor voor al onze wensen (hoe gek ook) leidde naar een eindontwerp dat onze eigen verwachtingen overtrof en dat tot in de puntjes, dank zij haar aanbevelingen qua ideale aannemers, een goede opvolging en begeleiding tot een prachtig eindresultaat leidde. Opvallend is haar gedrevenheid die maakt dat ze altijd voor je klaar staat en voor alle problemen een oplossing uitwerkt.

  Als je echt je dromen wil realiseren is er maar 1 adres: Nicky en concept'N; Doen !!!

  Fam. Wouters

 • 5

  Nicky zit er altijd “boenk op” met haar voorstellen en ideeën. We hebben al 2 keer gekozen voor het ontwerp met 3D tekeningen en zijn zeer tevreden van haar aanpak. Ze luistert naar wie je bent als gezin en stelt vragen waar je zelf niet aan gedacht hebt om zo tot het beste ontwerp te komen. Niet alleen mooi voor in de boekskes maar ook functioneel.
  Ze is de eerste die op je lijst moet staan als je denkt aan verbouwen of herinrichten.
   

  Fam. Barrie Wouters

 • 5

  Wij zijn zeer tevreden met de ideeën en uitwerking van Concept'N ! Nicky is erg vriendelijk, luisterde naar onze wensen en speelde daar op een eigentijdse manier op in, rekening houdend met ons dagelijkse leven . Wij zijn nog niet gestart met onze verbouwingen, maar ik kijk er heel erg naar uit !!! Op onze leeftijd is het interieur van een huis wel aan 'vernieuwing' toe...

  Fam. Blockx Van der Steen

 • 5

  Nicky is een topper om alle ruimtelijke mogelijkheden te exploreren en tot een origineel ontwerp te komen. Ze durft “out of the box” mogelijkheden voor te stellen. Dat combineert ze met een sterk luisterend oor waardoor je echt samen bouwt aan een ontwerp waar je helemaal blij van wordt. We raden haar met plezier aan!

  Fam. Jooris

 • 5

  Sinds de eerste contacten was het al duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten. Onze wensen en verlangens zijn omgezet in een perfect plan. We hebben ook superveel hulp gehad bij de praktische uitvoering en het eindresultaat mag gezien worden !

  Fam. Billet

 • 5

  Vanaf het eerste moment dat we je hoorde praten en uitleg geven over je manier van werken waren we verkocht. Met de passie die jij uitstraalde, kon het niet anders dan dat je dit graag doet en met veel warmte de opdrachten super wenst uit te voeren. Je luisterde naar onze interieurwensen (woon- en eetkamer) en kwam kijken naar onze huidige frustraties in huis. Wat maakte dat er plannen naar boven kwamen die perfect in lijn lagen met onze wensen.

  Nieuwe ideeën, nieuwe visies en een andere frisse moderne kijk van onze woning, waar wij immens blij van werden. Je hield daarbij rekening met onze trouwe viervoeter, wat wij enorm apprecieerden. Onze gewenste aanpassingen waren geen probleem. Ze werden besproken, overlopen en met de glimlach aangepast.

  Kris & Debby 

 • 5

  Wij kwamen bij Nicky terecht via B.Art. Het eerste contact was onmiddellijk heel hartelijk! We kregen de ruimte om onze ideeën aan te brengen en ondertussen stelde Nicky heel gerichte vragen om mee te helpen onze visie verder uit te bouwen. Ze neemt ook uitgebreid de tijd om effectief te luisteren naar wat je wensen zijn en heeft ons nooit het gevoel gegeven dat we overhaast beslissingen zouden moeten nemen. Alles werd met de nodige aandacht besproken en tot in het detail bekeken.

  Nadien waren we heel benieuwd naar de plannen. Het was er onmiddellijk 'bonk' op. Alles wat we hadden aangebracht, alles waarover we samen gebrainstormd hadden, kwam fantastisch mooi samen in het ontwerp. Het is ongelofelijk hoe goed Nicky ons aangevoeld heeft, welke richting we uit wouden. We wouden iets unieks, iets eigen, warm, huiselijk, modern, iets dat 'ons' uitstraalt en ze heeft dit fantastisch vertaald in haar ontwerp...

  Celine & Simon

 • 5

  Super tevreden met wat Nicky van Concept’N voor ons heeft uitgetekend bij de renovatie van ons huis. Van bij het eerste contact hadden we een goed gevoel. Nicky luisterde naar onze wensen en bracht enkele frisse ideeën aan dat ons plaatje deed kloppen. Kortom een duidelijke open communicatie en stipte uitvoering.

  Bedankt Nicky voor de goede samenwerking. Het resultaat zal super mooi zijn. :-)

  Fam. Moriaux

Laatste blog artikels

Stoere gezelligheid

Een stijlvol huwelijk tussen esthetiek en functionaliteit

Hoe gaat een interieur- of binnenhuisarchitect te werk?

Ben jij al jaren aan het dromen over een interieurproject bij jou thuis of op kantoor, maar komt het er maar niet van? Dan is een samenwerking met een interieurarchitect zoals Stek interieur precies wat je nodig hebt om uit de startblokken te schieten. Benieuwd naar onze werkwijze “van plan tot plant” en hoe onze samenwerking zal verlopen? Lees dan snel verder.