Interieurarchitect Stek interieur

Stek interieur is een ontwerpbureau dat zich specialiseert in het renoveren en (her)inrichten van gebouwen en woningen. Hierbij creëren we high-end designs op maat van onze klant. Dit voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Stek interieur streeft naar een combinatie van duurzaamheid en functionaliteit met een oog voor detail. Is het nodig om bepaalde zaken structureel aan te pakken, dan schakelen we een uitvoerend architect in.

We zorgen steeds voor een ‘groene’ toets in onze ontwerpen. We gebruiken natuurlijke materialen gecombineerd met voldoende lichtinval om zo de ruimte volledig in balans te brengen. Dit is een onderdeel van Biophilic Design, het ontwerpen met de natuur.

Bij Stek interieur zijn het de details die het verschil maken. Zo gebruiken we accentkleuren en kamerplanten om een harmonieus geheel te bekomen.

concept'n Nicky Vanden Bossche Interieurarchitecte

Coming soon

studio'N, een groene werkplek in Beveren

Studio'N, dat wordt binnenkort de thuisbasis van Stek interieur. Een kantoor in het centrum van Beveren waar we jullie in een inspirerende, maar ook rustgevende omgeving kunnen ontvangen. Kernwoorden/waarden die Stek interieur weerspiegelen. We leggen momenteel de laatste hand aan het ontwerp en starten binnenkort met de realisatie hiervan. Blijf op de hoogte via onze socials!