Aarzel niet en... zet de eerste stappen naar een nieuw interieur.

We gebruiken uw gegevens alleen in de context van dit bericht en bewaren deze een maand.
We willen u graag persoonlijk aanspreken en vragen daarom optioneel om uw naam.

Ontdek wat klanten van ons vinden

 • 5

  Nicky zit er altijd “boenk op” met haar voorstellen en ideeën. We hebben al 2 keer gekozen voor het ontwerp met 3D tekeningen en zijn zeer tevreden van haar aanpak. Ze luistert naar wie je bent als gezin en stelt vragen waar je zelf niet aan gedacht hebt om zo tot het beste ontwerp te komen. Niet alleen mooi voor in de boekskes maar ook functioneel.
  Ze is de eerste die op je lijst moet staan als je denkt aan verbouwen of herinrichten.
   

  Fam. Barrie Wouters

 • 5

  Super tevreden met wat Nicky van Concept’N voor ons heeft uitgetekend bij de renovatie van ons huis. Van bij het eerste contact hadden we een goed gevoel. Nicky luisterde naar onze wensen en bracht enkele frisse ideeën aan dat ons plaatje deed kloppen. Kortom een duidelijke open communicatie en stipte uitvoering.

  Bedankt Nicky voor de goede samenwerking. Het resultaat zal super mooi zijn. :-)

  Fam. Moriaux

 • 5

  Sinds de eerste contacten was het al duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten. Onze wensen en verlangens zijn omgezet in een perfect plan. We hebben ook superveel hulp gehad bij de praktische uitvoering en het eindresultaat mag gezien worden !

  Fam. Billet

 • 5

  Nicky is een topper om alle ruimtelijke mogelijkheden te exploreren en tot een origineel ontwerp te komen. Ze durft “out of the box” mogelijkheden voor te stellen. Dat combineert ze met een sterk luisterend oor waardoor je echt samen bouwt aan een ontwerp waar je helemaal blij van wordt. We raden haar met plezier aan!

  Fam. Jooris

 • 5

  Wij zijn zeer tevreden met de ideeën en uitwerking van Concept'N ! Nicky is erg vriendelijk, luisterde naar onze wensen en speelde daar op een eigentijdse manier op in, rekening houdend met ons dagelijkse leven . Wij zijn nog niet gestart met onze verbouwingen, maar ik kijk er heel erg naar uit !!! Op onze leeftijd is het interieur van een huis wel aan 'vernieuwing' toe...

  Fam. Blockx Van der Steen

 • 5

  We zijn per toeval in contact gekomen met Nicky en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Door haar reeds in te schakelen bij het ontwerp van onze nieuwbouw woning, konden enkele kleine dingen die een groot verschil maken, nog aangepast worden. Op basis van onze wensen heeft ze een mooi en doordacht ontwerp gemaakt. Nicky was één en al oor en was steeds bereid om aanpassingen te maken. Ze heeft echt een engelengeduld. We kunnen haar warm aanbevelen!

   

  Fam. Van Praet

 • 5

  Vanaf het eerste moment dat we je hoorde praten en uitleg geven over je manier van werken waren we verkocht. Met de passie die jij uitstraalde, kon het niet anders dan dat je dit graag doet en met veel warmte de opdrachten super wenst uit te voeren. Je luisterde naar onze interieurwensen (woon- en eetkamer) en kwam kijken naar onze huidige frustraties in huis. Wat maakte dat er plannen naar boven kwamen die perfect in lijn lagen met onze wensen.

  Nieuwe ideeën, nieuwe visies en een andere frisse moderne kijk van onze woning, waar wij immens blij van werden. Je hield daarbij rekening met onze trouwe viervoeter, wat wij enorm apprecieerden. Onze gewenste aanpassingen waren geen probleem. Ze werden besproken, overlopen en met de glimlach aangepast.

  Kris & Debby 

 • 5

  Er stroomt iets unieks door de aderen van de familie Vanden Bossche. Vader Jan bracht ons in contact met dochter Nicky voor de remake van onze keuken. Dat zij over dezelfde genen beschikt was snel overduidelijk: een luisterend oor voor al onze wensen (hoe gek ook) leidde naar een eindontwerp dat onze eigen verwachtingen overtrof en dat tot in de puntjes, dank zij haar aanbevelingen qua ideale aannemers, een goede opvolging en begeleiding tot een prachtig eindresultaat leidde. Opvallend is haar gedrevenheid die maakt dat ze altijd voor je klaar staat en voor alle problemen een oplossing uitwerkt.

  Als je echt je dromen wil realiseren is er maar 1 adres: Nicky en concept'N; Doen !!!

  Fam. Wouters

 • 5

  Wij kwamen bij Nicky terecht via B.Art. Het eerste contact was onmiddellijk heel hartelijk! We kregen de ruimte om onze ideeën aan te brengen en ondertussen stelde Nicky heel gerichte vragen om mee te helpen onze visie verder uit te bouwen. Ze neemt ook uitgebreid de tijd om effectief te luisteren naar wat je wensen zijn en heeft ons nooit het gevoel gegeven dat we overhaast beslissingen zouden moeten nemen. Alles werd met de nodige aandacht besproken en tot in het detail bekeken.

  Nadien waren we heel benieuwd naar de plannen. Het was er onmiddellijk 'bonk' op. Alles wat we hadden aangebracht, alles waarover we samen gebrainstormd hadden, kwam fantastisch mooi samen in het ontwerp. Het is ongelofelijk hoe goed Nicky ons aangevoeld heeft, welke richting we uit wouden. We wouden iets unieks, iets eigen, warm, huiselijk, modern, iets dat 'ons' uitstraalt en ze heeft dit fantastisch vertaald in haar ontwerp...

  Celine & Simon