Diensten

totaalrenovatie boekhoudkantoor Accant

1. Interieur

Stek interieur specialiseert zich in het ontwerpen en realiseren van high-end designs met natuurlijke elementen. Dit voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Deze natuurlijke toets uit zich in de vorm van kamerplanten, materiaalkeuzes en andere onderdelen van Biophilic Design. Dat ook gekend staat als ontwerpen met de natuur.

We focussen ons op het combineren van duurzaamheid en functionaliteit met als doel een harmonieuze ruimte te creëren. Deze high-end designs met een toets van natuurlijke elementen onderscheiden ons van de rest. Met enorme passie en enthousiasme gaan we met jouw project aan de slag.

2. Interieur ’n architectuur

Als ontwerpbureau is het vanzelfsprekend dat interieur en architectuur een vloeiend en harmonieus geheel vormen. Het is daarom van belang om tijdig een interieurarchitect in te schakelen. Zo kunnen we belangrijke beslissingen zo snel en efficiënt mogelijk nemen, eventueel in samenspraak met een architect. Dat kan zowel voor nieuwbouwprojecten als voor een totaalrenovatie. Heeft de architect zijn plan volledig uitgewerkt? Dan werken we daarop verder.

3. Vastgoedadvies

Sta je op het punt om een woning, appartement of professioneel vastgoed aan te kopen? Dan helpt stek interieur je graag verder. Deze persoonlijke of professionele stap moet grondig bekeken worden. Daarom voorzien wij je van de nodige informatie zodat jij op basis van alle gegevens de correcte beslissing kan nemen. Zo weet je wat je koopt, zonder achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe gaan we te werk? We analyseren de aanwezige ruimtes, bekijken de verbouwingsmogelijkheden en berekenen de eventuele renovatiekosten. We evalueren alle gegevens om een totaalbeeld te bekomen. Zo weet je perfect wat er mogelijk is binnen jouw verwachtingen en budget, zonder te vrezen voor verborgen kosten of onaangename verrassingen.

4. Groenadvies

Wat onderscheidt ons van de rest? Ons groenadvies! We zoeken uit wat het beste is voor jouw woning of kantoor. We implementeren steeds een ‘groene’ toets die bestaat uit onderdelen van Biophilic Design, ontwerpen met de natuur. Waarom? Het gebruik van natuurlijke materialen en kamerplanten zorgt voor extra rust en ontspanning.

Ons gebalanceerd groenadvies zorgt voor een stressvrije werkplaats die automatisch extra focus met zich meebrengt. Hoe gaat dat in zijn werk? We maken een plan, kiezen de juiste kamerplanten en positioneren die op de ideale plaats. We houden hierbij rekening met de schaduw en lichtvereisten. Geen idee hoe je planten moet verzorgen? Geen probleem, dit leggen we je klaar en duidelijk uit.

totaalrenovatie boekhoudkantoor Accant

Weerspiegeling

Onze eindeloze inspiratie en motivatie zorgen steeds voor een high-end design op maat van onze klanten. We ontwerpen een esthetische en gedetailleerde look & feel. Dit geldt voor zowel woningen, winkels als kantoren. 

De ruimtes die we ontwerpen zijn een verlengde van zijn bewoners of gebruikers. Ieder project krijgt bij ons een eigen unieke aanpak. We analyseren jouw verwachtingen zo uitgebreid mogelijk. Alleen zo kunnen we een ontwerp uittekenen dat die verwachtingen perfect invult. We gaan zelfs nog een stapje verder. We denken samen met jou na over functionaliteit, kostprijs en budget om een zo realistisch mogelijk beeld te vormen.

 

Projectbegeleiding

Na het uittekenen van een concept op maat van de klant is het tijd om over te gaan tot de realisatie. Vaak komt daar een hoop stress bij kijken. Bij ons is dat net het tegenovergestelde. Het is onze prioriteit om tijdens het proces de mogelijke stressfactoren weg te nemen. We nemen de uitvoering in handen, sturen alle uitvoerders aan en zijn het aanspreekpunt van de werf. Zo zorgen we ervoor dat er geen detail verloren gaat en dat alles uitgevoerd wordt zoals vooraf besproken. 

Moeten er belangrijke beslissingen genomen worden? Dan brengen we je op de hoogte, we ondersteunen je en geven je de voor- en nadelen zodat jij de juiste keuzes kan maken. Wij zorgen voor bekwame vakmensen zodat het naleven van deadlines en kwaliteit gegarandeerd wordt. Wil je af en toe een oogje in het zeil houden? Kom dan gerust eens kijken, we ontvangen je met open armen en leggen je uit waar we op dat moment mee bezig zijn.